Keverjük simára egy közepes méretű tálba a sajtot, a tejet, a sherryt és a pirospaprikát, majd a finomra aprított mandulát is szórjuk bele.
Osszuk 2 egyenlő
A felszeletelt, lesózott pulykamellet, lisztbe panírozzuk, és olajban megpirítjuk, majd vajjal bélelt tepsibe helyezzük. Az olajban megpirítjuk a felaprított hagy
A borjúszeleteket osszuk három egyenlő részre. Klopfoljuk laposra, és borsozzuk meg. Tegyünk mindegyik hússzeletre 1-1 sonkát és zsályalevet, majd erősítsük
A karajt elnégyeljük, olajon megpirítjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, és kevés olajon ezt is megpirítjuk. Rászórjuk a pirospaprikát, és hozz
Olvasszuk meg a vajat egy közepes méretű lábasban, közepes lángon. Adjuk hozzá a fokhagymát és a sherryt/ fehérbort. Tegyük bele a gombát. Gyakran megkeverve
A sonkát tegyük tepsibe és tűzdeljük meg szegfűszeggel. Süssük 160°C-os sütőben nagyjából 1 óra hosszáig.
A cseresznyemártáshoz a cseresznyét csepegtes
A pulykát hasát sózzuk meg, az olajat forrósítsuk fel, és dobjuk bele a kis kockára vágott kenyeret. Pirítsuk meg, és öntsük fel tejjel, hogy ellepje. Párszo
A pulykamellfilét sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a oregánóval, majd rátesszük a sonkaszeleteket, a parmezánt és a mozzarellát. Így felgöngyöljük, megkötjük
Ugrás a lap tetejére >>