A gesztenyét sós vízben főzzük puhára, öntsük le a levét, és nyomkodjuk szét villával. Pucoljuk meg a zöldséget, majd sós vízben főzzük félkeményre. A
A céklát megfőzzük, majd leturmixoljuk a joghurttal, a tormával, a majonézzel és a citromlével, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A konyhakész, megtisztít
Előző nap áztassuk be 1 dl borba a mazsolát. A tojássárgáját keverjük habosra a cukorral, és az 1 dl borral. A megmaradt bort forraljuk fel a fűszerekkel, majd
A húst a fűszerkeverékes, olajos pácba tesszük egy órára. Közben a kapribogyót a tonhallal leturmixoljuk, és hozzákeverjük a citromlevet, a majonézt, sózzuk
A zselatint tegyük lábosba, öntsük rá a tejet, majd keverjük össze, és hagyjuk 10 percig állni. A túrót törjük át, adjuk hozzá a tejfölt, az ecetes tormá
A halat lesózzuk, majd egy napig vízbe tesszük, ezután szétpasszírozzuk a főtt krumplival együtt, hozzáadjuk a tejet, vajat, fűszereket, és sűrű állagúra f
A meghámozott, magtalanított almákat citromos, fahéjjal ízesített vízben kb. 5 percig főzzük. Kivéve kihűtjük és megtöltjük vaníliás cukorral ízesített
A bárányt kicsontozzuk, az elejét felvágjuk. A zsemléket beáztatjuk a tejben, majd kinyomkodjuk, és összekeverjük a sóval, a felaprózott petrezselyemmel, a toj
Ugrás a lap tetejére >>