Felezzük el a káposztát, vágjuk ki a torzsát, szeleteljük vékony csíkokra, és végül mossuk meg. Mossuk és hámozzuk meg az almát, távolítsuk el a magházá
A vaddisznó fejet megtisztítjuk, majd feltesszük főni, és csak akkor vesszük ki, amikor a hús már leválik a csontról. Eközben a céklát is megfőzzük, majd a
A libamellet a szalonna csíkokkal megtűzdeljük. A hagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, majd zsíron megpirítjuk, és erre tesszük a libamellet. A sárgarépát meg
A malacot megtisztítjuk, kizsigereljük, besózzuk, belsejébe pedig majoránnát dörzsölünk. Ezután tepsibe tesszük, és készre sütjük. Sütés közben bevagdal
A húsokat és a májat egy fazékba tesszük, beletesszük a megtisztított, hasábokra vágott zöldségeket. Sóval, borssal ízesítjük, majd feltöltjük vízzel,
Szitába téve hideg folyó vízzel mossuk át a vadrizst, csepegtessük le.
1és 1/2 bögre alaplével és almalével egy nagy lábasban keverjük össze a vadrizst. F
A zsemléket langyos vízbe áztatjuk, a libát pedig bőröstül ledaráljuk. A felaprózott hagymát megpirítjuk, sózzuk, majd hozzáadjuk a gombát, és néhány per
A libamellről eltávolítjuk a csontot és a bőrt, a húst pedig ledaráljuk a borjúapróval és a tejben áztatott zsemlével együtt. Ezeket egy lábosba tesszük, m
Ugrás a lap tetejére >>