Egy nagy lábasban a vörös áfonyás- boros kompóthoz közepes lángon forrósítsuk fel az olajat, tegyük hozzá a zellert és a hagymát. Pároljuk puhára, gyakran
A tököt hámozzuk meg, és villával zúzzuk pépesre. 1 dl tejbe szórjuk bele a fűszereket, forraljuk 5 percig, majd szűrjük le. A tojások keverjük habosra a cuk
A sütőt 180°C- ra melegítsük elő. A lisztet, fahéjat, szódabikarbónát és a szegfűszeget keverjük össze egy kis tálban. A vajat, barna cukrot és kristályc
220°C-ra melegítsük elő a sütőt.
25 cm-es kör alakú lappá nyújtsuk a pitetészta 4/5-ét egy lisztezett deszkán.23 cm átmérőjű pite-vagy tortaformába te
Első lépésként főzzük meg a körtét, annyi vízben hogy ellepje. 1 órás főzés után a gyümölcsöt vízzel együtt öntsük rá a szilvára és hagyjuk egy é
A szalonnát felkockázzuk, zsírját kisütjük, és a pörcöt félrerakjuk. A visszamaradt zsíron megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd hozzáadjuk a lencsét é
A sárgarépát megtisztítjuk, majd puhára főzzük. Eközben a tojásokat is keményre főzzük, majd felszeleteljük. A sárgarépát felkarikázzuk, miután kihűlt.
A vaddisznót és a szarvasborjút kicsontozzuk, az inas részeket eltávolítjuk, majd felszeleteljük. A húsok aránya a következő: 3/4 rész vaddisznó, 1/4 rész s
Ugrás a lap tetejére >>