A
szalonnát felkockázzuk,
zsírját kisütjük, és a pörcöt félrerakjuk. A visszamaradt
zsíron megpirítjuk a felaprózott
hagymát, majd hozzáadjuk a
lencsét és a felkockázott
sonkát.
sóval,
borssal ízesítjük. Amikor a
lencse már félig megpuhult, beletesszük a felkarikázott
sárgarépát és kolbászt. Eközben a
lisztet és a
tojást összekeverjük, meg
sózzuk, és a galuskákat
vízben megfőzzük. Ezután leszűrjük őket, és a
lencséhez adjuk, kevés
ecetet öntünk hozzá. Végül kevés pörcöt, és felaprított petrezselymet szórunk a te
tejére, majd tálalhatjuk is.
Kellemes Ka
rácsonyi Ünnepeket!
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>