Gyúrjuk sima tésztává a lisztet, a sót, a túrót és 70 g vajat. Nyújtsuk ki, és helyezzük egy zsírral kikent tortaformába. Tegyük 30 percre hűvös helyre.
Facsarjuk ki a citromot és a narancsot. Forraljunk fel 100 ml vizet a borral, a csillagánizzsal, a fahéjjal, a vaníliavelővel, a cukorral, a narancs- és citromléve
A körtéket meghámozzuk, meglocsoljuk a citromlével. A vajban megpirítjuk a cukrot, hozzáadjuk a bort, vanillincukrot, szegfűszeget, fahéjat, és pár percig össz
Az almadarabokat egy zárható zacskóban jól rázzuk össze a citromlével. Az almasűrítményt, a majonézt és a tejfölt egy közepes méretű tálban jól keverjü
180°C-ra melegítsük elő a sütőt.Bő vízben tegyük fel az édesburgonyát főzni. 20 percig főzzük, vagy amíg meg nem puhul. A vizet öntsük le róla és egy n
A sütőt állítsuk 175 fokra. Keverjük habosra a vajat a cukorral, tojásokkal és vaníliás cukorral. A kakaót és a zabpelyhet keverjük össze és keverjük bele
Egy tálban alaposan összekeverjük a vajat, a kakaót, a cukrokat a vízzel és a zabpehellyel, majd kis golyókat csinálunk belőle. Ezután az összeset megforgatjuk
230°C-ra melegítsük elő a sütőt. A pulykát mossuk meg hideg vízzel és töröljük szárazra egy papírtörlővel.
Egy alacsony peremű tepsibe helyezett rácsra
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom