Alaplelet főzünk a fejekből és az apró halakból. Majd szűrön átpasszírozzuk a halakat és ismét főzzük 10 percig. Ha felrottyan beletesszük a darabolt halak
A halat feldaraboljuk, meglocsoljuk citromlével és megsütjük az olajban. A répát, zellert felszeleteljük és a borsóval együtt megpároljuk a vajon. Egy tál kö
A zöldségekből és fél liter vízből levest készítünk, és lefedve 20 percig forraljuk. Beletesszük a halat, a garnélát, és még 15 percig főzzük. Amikor me
A tojásokat kettévágjuk, sárgájukat eltávolítjuk. A halat feldaraboljuk, összekeverjük a bechamellel, citromlével, fűszerekkel, habzsákba tesszük és megtöl
A burgonyát hámozzuk meg, és tegyük fel vízben főni. Főzzük puhára, majd szűrjük le, és törjük össze. Tegyük egy lábosba a halhúst, a borsot és a babé
A pontyfilét megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és ledaráljuk. Beledolgozzuk a zsemlemorzsát és a felvert tojásfehérjét, a felvágott petrezselyemmel,
A halat megtisztítjuk, leszedjük a bőrét, kiszálkázzuk, majd ledaráljuk. Ezután összedolgozzuk a főtt rizzsel, sóval és borssal ízesítjük. Hozzáadjuk az a
4 dl sós vízben fél óráig főzzük az árpagyöngyöt, majd egy negyed órára letakarva állni hagyjuk.
A káposztát megtisztítjuk, a torzsát kivágjuk, negyed
Ugrás a lap tetejére >>