Bográcsba hagymát vágunk, felöntjük vízzel és szalmasárgára főzzük. Besózott haldarabok felét beletesszük, megszórjuk pirospaprikával és őrölt köménn
Nagyobb halakat feldaraboljuk, besózzuk és félretesszük. Az apró halakat megfőzzük alaplének. Bográcsban apróra vágott hagymát fonnyasztunk, pirospaprikát sz
Bográcsban zsírt olvasztunk fel és hagymát pirítunk rajta. Hozzáadjuk a pirospaprikát, felöntjük vízzel és belerakjuk a haldarabokat. Víz annyi kell, hogy elf
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 277 kcal/1165 kj adagonként
A gombát gombát mosás után szeleteljük fel, és a gombaszeleteket egy kis vajban p
Megpucoljuk a halakat és puhára főzzük. Apróra vágott petrezselymet és sót adunk hozzá. Csontokról lefejtjük a húst és visszatesszük a lébe. Fűszerekkel
A hal bőrét húzzuk le, szálkázzuk ki, és egy szitán törjük át. a vajat keverjük habosra, és keverjük hozzá a halat. Sózzuk, borsozzuk és citromlével íze
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Az olívaolajat, a hagymát, a fokhagymát, a pimestost, a paradicsomot, a pirospaprikát és a petrezselymet összekeverjük. A hal
A hagymát, a fokhagymát, petrezselymet és zöldpaprikát leturmixoljuk. A halat felkockázzuk, majd a péphez adjuk, és még egyszer összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a
Ugrás a lap tetejére >>