Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 348 kcal/1460 kj adagonként
A garnélákat mossuk meg alaposan, majd hosszanti irányban vágjuk fel, és távolítsuk
A tengeri halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, összevágjuk és botmixerrel jól összezúzzuk. Közben sóval, borssal, citrom levével ízesítjük. Ve
A cukkinit megtisztítjuk és hosszában gyalulni kezdjük, majd sós vízben 2 percig főzzük, aztán leszűrjük.
A halat felkockázzuk, beszórjuk sóval, a cukkinic
A halra citromlevet locsolunk, fél órát állni hagyjuk, majd a beáztatott kenyérrel együtt ledaráljuk. A felaprózott hagymát megpároljuk, majd a mustárral, a t
Elkészítési idő: kb másfél óra (főzéssel együtt)
Energiatartalom: 573 kcal/2405 kj adagonként
Töltsünk kb 2 liter vizet egy lábasba, és főzzük benne
A halat felcsíkozzuk, besózzuk, majd hozzákeverjük a tejfölt és az összepréselt fokhagymát. Ezután 170 C-on kb. 20 percet sütjük, majd ízlés szerint valamil
Vajon a felszeletelt hagymát pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk hevíteni a cukrot. Hozzákeverjük az ecetet, a sót és a borsot, közben fél óráig pároljuk.
Be
A bacont felcsíkozzuk, egy serpenyőben megpirítjuk, majd félretesszük. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a felszeletelt hagymát és gombát, majd hozzáadjuk
Ugrás a lap tetejére >>