Tepsibe olajat öntünk, beletesszük a harcsafejeket és uszonyokat, majd megsütjük. Mikor kész, sózzuk, borsozzuk és tálaljuk.
Harcsa felső és alsó állkapcsát különvesszük, majd kilapítjuk. Lisztbe, tojásba és morzsába forgatjuk. Forró olajban kisütjük.
A krumplit és a hagymát felvágjuk, összedolgozzuk a sóval, a borssal, a vajjal és a kakukkfűvel. Tepsibe tesszük és letakarva 50 percig sütjük, közben meg-meg
A halfilét besózzuk, borsozzuk, majd készre sütjük. Amikor már félig megsült, ráfolyatjuk a tejszínt, megszórjuk a bazsalikommal és az összepréselt fokhagym
Halat fej és uszony nélkül szeletekre daraboljuk és beirdaljuk. Tepsiben hagymás zsírt pirítunk és beletesszük a halszeleteket. Kevés vízzel felhígítjuk. Lev
A halfiléket vágd kis darabokra, és rakd a hűtőbe. Olajon fonnyaszd meg a finomra vágott hagymát, és hints bele pirospaprikát.
Dobd bele a cikkekre vágott par
Vágd kisebb darabokra a halfiléket,sózd meg és tedd a hűtőbe.A finomra vágott vöröshagymát fonnyaszd meg olajon,majd húzd le a tűzről és szórd meg pirospap
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, felszeleteljük, bedörzsöljük sóval és állni hagyjuk.
A hagymát olajon üvegesre pároljuk, megszórjuk pirospaprikával é
Ugrás a lap tetejére >>