Bográcsban felolvasztunk 2 ek.-nyi zsírt, majd beledobjuk a karikára vágott hagymát és zöldpaprikát. Puhára pároljuk őket. Rászeletelünk paradicsomot és 2-3
Az olívaolajat nagy lábosban felforrósítjuk. A fokhagymát, a hagymát és az édesköményt 5 perc alatt megfuttatjuk. A burgonyát, a paradicsomot, a sáfrányt, a
Egy edényben olajon pároljuk meg a felkockázott hagymát, adjuk hozzá a karikákra vágott répát, a felkockázott burgonyát és a borsót. Tegyünk hozzá 8 dl viz
A feldarabolt halra locsoljuk a citromlevet. A húsleveskockákat, a babérlevelet, szegfűszeget, reszelt citromhéjat egy lábosba tesszük, felöntjük egy liter vízz
A hagymát megpucoljuk és félbevágjuk. Néhány szál petrezselymet finomra vágunk, a paradicsomot meghámozzuk és felaprítjuk. A fokhagymát és a tojásokat megpu
Az olívaolajat nagy lábosban felforrósítjuk. A fokhagymát, a hagymát,a zellert és az édesköményt 5 perc alatt megfuttatjuk. A paradicsomot, a sáfrányt, a nara
Az olívaolajat nagy lábosban felforrósítjuk. A fokhagymát, a hagymát és az édesköményt 5 perc alatt megfuttatjuk. A paradicsomot, a sáfrányt, a narancshéjat,
Megmossuk, lecsöpögtetjük a halfilét és vékonyan felszeleteljük.
A felvágott póréhagymát és a friss gyömbért az olívaolajon néhány perc alatt megfuttatj
Ugrás a lap tetejére >>