Az olívaolajat nagy lábosban felforrósítjuk. A fokhagymát, a hagymát,a zellert és az édesköményt 5 perc alatt megfuttatjuk. A paradicsomot, a sáfrányt, a narancshéjat, a kakukkfüvet, és a halat beletesszük. Vízzel felengedjük, hogy ellepje, majd felforraljuk ismét, lefedjük és 10 percig főzzük. A rákokat beletesszük, filéporral, borral, és babérlevéllel ízesítjük, és gyöngyözésig forraljuk, lefedjük és megint 10 percig főzzük. Tálaláskor a levest nagy tálba merjük és így kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom