Halakat pucolás után beirdaljuk, sóval bedörzsöljük, és állni hagyjuk. Paprikás liszteben megforgatjuk őket és forró olajban a tepsiben kisütjük. Ha kész,
A zöldségeket felkarikázzuk és a halakkal, fűszerekkel együtt feltesszük főni. Ha a hal megpuhult, leszűrjük és tetszés szerint használjuk fel.
Bográcsban felolvasztjuk a zsírt és ebben félbevágott hagymát abálunk. Felöntjük egy liter vízzel, és amikor forr, megszórjuk pirospaprikával. Beletesszük a
A halat összeturmixoljuk a tojásfehérjével, a citromhéjjal, turbolyával és sóval, majd hozzákeverjük a lisztet is. Gombócokat csinálunk belőle, és gőz fele
A halat lesózzuk, megszórjuk a felvágott sajttal és sonkával, feltekerjük őket és lefagyasztjuk. Végül, lisztbe, tojásba, morzsába panírozzuk, és megsütjü
A burgonyát főzzük meg sós vízben, szűrjük le és karikázzuk fel.
A halat villával tördeljük össze és dolgozzuk össze a paradicsomszósszal, a tejszínnel,
A kagyló húsát hosszában elharmadoljuk, de a narancssárga ikrát érintetlenül hagyjuk, a garnélákat megtisztítjuk. A turmixba tesszük a fokhagymát, a fenyőma
A lisztből, 3 tojássárgából, tejből, ásványvízből, sóból palacsintatésztát készítünk, és megsütjük. A halat feldaraboljuk, fűszeres citromlében megp
Ugrás a lap tetejére >>