A halat kiszálkázzuk, fejét levágjuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk, majd bő olajban kisütjük. A visszamaradt olajon a hagymát és a paradicsomot megfonnyasztjuk, me
A tőkehalat a posírozás előtt letakarva hűtőben 3 napig vízben áztatjuk. A sós vizet minden nap leöntjük róla, és frisset teszünk helyette. Ha a tőkehal pu
Belül bedörzsöljük a keverékkel és beleteszünk még néhány szalonna darabot. Összevarrjuk a nyílást, bekenjük agyaggal és a parázsba tesszük. 45 perc múl
A halat felszeleteljük, megfűszerezzük és tepsibe helyezzük. A burgonyapüréhez keverjük a tojássárgákat, sajtot és a felvert fehérjéket, majd ráöntjük a
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a chilit, a kakukkfüvet és az alaplevet. Forrástól számított kb. 20 percig főzzük lefedve, m
Beirdaljuk a hal oldalát, besózzuk kívül-belül és beleforgatjuk a keverékbe. Forró olajban kisütjük őket.
Halakat tepsire rakjuk, vizes zsírt öntünk alá, és betoljuk a sütőbe, majd pirosra sütjük.
Egy nagy,mély serpenyőben az olajon a hagymát közepesen barnára pirítjuk. Beletesszük a fokhagymát, a gyömbért, a koriandert, a köményt, a kurkumát és az ő
Ugrás a lap tetejére >>