Egy serpenyőbe 7,5 cm magasan olajat öntünk. A sörtésztát összedolgozzuk, A lisztet egy tányérba szórjuk, a halszeleteket beleforgatjuk, majd a sörtésztába m
A halat tisztítsuk meg, sózzuk meg, és tegyük egy vajjal kikent tálba. Az olvasztott vajban keverjük el a reszelt tormát, öntsük a halra, locsoljuk meg tejfölle
Elkészítési idő: kb 25 perc
Energiatartalom: 192 kcal/805 kj adagonként
A paprikát mossuk meg, majd távolítsuk el a szárát és a magokat, és kockázzuk fel.
A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd besózzuk, felkockázzuk. A vajból és lisztből készített rántást a levessel felöntjük, hozzáad
Halakat pucolás után hosszában kettéhasítjuk, sózzuk, megkenjük olajjal. Olajos ronggyal átkenjük a grillrácsokat, ráhelyezzük a halat, olajjal kenegetjük é
Egy serpenyőbe 7,5 cm magasan olajat öntünk. A sörtésztát összedolgozzuk, A lisztet egy tányérba szórjuk, a halszeleteket beleforgatjuk, majd a sörtésztába m
Elkészítési idő: kb 20 perc és a sütés
Energiatartalom: 366 kcal/1535 kj adagonként
A halfiléket daraboljuk fel 4-5 centiméteres darabokra, és fűszerezzük
A pontyot lesózzuk, leöntjük a citromlével, lisztbe, tojásba panírozzuk és megsütjük. A harcsát is lesózzuk, és lisztbe panírozzuk, majd belemártjuk a tojá
Ugrás a lap tetejére >>