A fél uborkát hosszában vágjuk félbe, magozzuk ki és vékonyra szeleteljük fel. A 3 mogyoróhagymát is vékony szeletekre vágjuk fel. A zabkenyérből 6 db vék
A lazacból a szálkákat csipesszel eltávolítjuk. A sót, a cukrot, a kaprot és borsot összekeverjük, és a lazac húsos részét megkenjük. a halat tepsibe tessz
A lazacból a szálkákat csipesszel eltávolítjuk. A sót, a cukrot, a kaprot és borsot összekeverjük, és a lazac húsos részét megkenjük. a halat tepsibe tessz
Ha friss a banánlevél, akkor a középső eret kivágjuk, és eldobjuk. Forró víz alá tartjuk, lecsöpögtetjük, megszárítjuk, és vízszintesen félbevágjuk, é
A fogast besózzuk, majd grillrácson készre sütjük. Eközben a felaprított gombát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a rákot, a felaprózott kaprot és a tejszínt.
A halat besózzuk, majd grillrácson készre sütjük. Eközben az almát felszeleteljük, kevés olívaolajat locsolunk rá, és felöntjük a tejszínnel. A parajlevele
A tonhalszeleteket vajon átsütjük. A megtisztított gombát felszeleteljük, a hagymát felaprítjuk, majd a gombát megpirítjuk rajta. Utána a halszeletekre halmozz
Az olívaolajat, a rozmaringot, a fokhagymát és a fűszereket összekeverjük. a kardhalat bekenjük vele mindenhol, és 30 percig állni hagyjuk. A grillen forró tüz
Ugrás a lap tetejére >>