Az olívaolajat, a rozmaringot, a fokhagymát és a fűszereket összekeverjük. a kardhalat bekenjük vele mindenhol, és 30 percig állni hagyjuk. A grillen forró tüz
Az olívaolajat, a rozmaringot, a fokhagymát és a fűszereket összekeverjük. a kardhalat bekenjük vele mindenhol, és 30 percig állni hagyjuk. A grillen forró tüz
Fogunk egy salátástálat, beletesszük a babokat, a fokhagymát, a felaprózott hagymát, koriandert, petrezselymet, az ecetet és az olajat, sózzuk, borsozzuk, majd a
A lazacot vágjuk fel kb. 2 cm-es szeletekre, fektessük őket egy tálba, locsoljuk meg az olajjal és a citromlével, majd fedjük be hagymakarikákkal. Hagyjuk így á
A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd grillen megsütjük. Ízlés szerint sózzuk, majd friss salátával kínáljuk.
A grillen forró tüzet gyújtunk. A zöldbabot roppanósra pároljuk. Vinaigrette-hez a vörösborecetet, a mogyoróhagymát, a mustárt, a fokhagymát, a szardellakrém
A grillen forró tüzet gyújtunk. A zöldbabot roppanósra pároljuk. Vinaigrette-hez a vörösborecetet, a mogyoróhagymát, a mustárt, a fokhagymát, a szardellakrém
A halfilé mindkét oldalát olajjal megkenjük, és magas fokozaton 3.5 percig sütjük, és egyszer megforgatjuk. A citrusfélék levét, a zöldségeket, a kókuszteje
Ugrás a lap tetejére >>