A pontyfilét megtisztítjuk, lebőrözzük és kiszálkázzuk. A hagymát kis olajon üvegesre pároljuk, megszórjuk pirospaprikával és hozzáadunk fél liter vizet.
A vajat, mustárt, citromlevet, Worchestert, sót, borsot, petrezselymet összekeverjük, rákenjük a kenyérre, ráhelyezzük a salátákat végül a heringszeleteket.
Alufóliára tesszük az algalapokat, erre a rizst, a rizsre a vajban párolt szardíniát, rákot, fűszereket, feltekerjük őket és sütőben készre pároljuk.
Főzzük meg a tésztát sós vízben. Adjuk hozzá a vajat és tartsuk melegen.
Tegyük serpenyőbe a halat, fekete borsot, petrezselymet, és tegyünk rá annyi vizet
Apró falatkákra darabold a halat. Annyi olajat forrósíts fel, amennyi ellepi, majd 2 percig süsd a darabkákat. Vedd ki és csöpögtesd le őket.
Vágd 4 cm-es da
A felaprított halat megpároljuk a fűszeres citromlében. A tojásokat felverjük, sót, borsot adunk hozzá. A hagymát felkarikázzuk, az olajbogyókat ketté vágjuk
2 dl sós vizet kezdünk el főzni. Beletesszük a rizst és miután elpárolgott a leve lefedve állni hagyjuk.
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk é
A karikákra vágott hagymát, zöldpaprikát, paradicsomot 10 szem borssal, a babérlevéllel és a hal farkrészével 1 liter vízben 20 percig főzzük. A megtisztíto
Ugrás a lap tetejére >>