Üstben felolvasztott másfél kg zsírban apróra vágott hagymát pirítunk. Hozzákeverünk 2 zacskó félerős paprikát. Felöntjük egy kevés vízzel és tovább f
Bográcsban egy ek-nyi zsírban aprított hagymát fonnyasztunk, és felöntjük egy kevés vízzel. Forrás közben megszórjuk pirospaprikával és ismét öntünk rá
Bográcsban apróra vágott hagymát pirítunk, felöntjük vízzel és forrás közben megszórjuk pirospaprikával, borssal, majd beleteszünk 3 eldarabolt csöves papr
Feldaraboljuk a halakat és megsózzuk őket. Megfőzzük az alaplevet. Bográcsban két liter vízben, apróra vágott hagymával, csöves paprikával addig főzzük, m
A halat alaposan megtisztítjuk, leszedjük a bőrét, kiszálkázzuk és kifilézzük. A pontymaradékot felöntjük 3 liter vízzel, főzni kezdjük, sóval és a felv
Apró halakból és fejből alaplevet főzünk 3 liter vízben az apróra vágott hagymával, csöves paprikával és pirospaprikával. Fél óráig főzzük, ezután át
Hétliteres bográcsban hat liter halászlevet főzünk. Kisebbekből alaplevet, nagyobbakból darabos halat csinálunk. Darabokra vágott halakat besózzuk és állni ha
A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk, a belsőséget kiszedjük, az ikrát és a vérét félretesszük. A hagymát felaprítjuk, majd a zsiradékon a pirospaprikával m
Ugrás a lap tetejére >>