Hétliteres bográcsban hat liter halászlevet főzünk. Kisebbekből alaplevet, nagyobbakból darabos halat csinálunk. Darabokra vágott halakat besózzuk és állni hagyjuk.
Bográcsba 2 liter vizet öntünk, apróra vágott hagymával, szétdarabolt csöves paprikával, összevágott krumplival és pár apró hallal fél óráig főzzük. Levesszük a tűzről és átpasszírozzuk. Levet ismét felforraljuk, hozzáöntjük a sűrített paradicsomot, majd beletesszük a haldarabokat. Felöntjük vízzel, sózzuk, és készre főzzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom