Olvasszuk fel a vajat, tegyük bele a halszeleteket, tenger gyümölcseit, rákot, majd pároljuk 5 percig.
Adjuk hozzá a lisztet és keverjük el. Öntsük hozzá a ha
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a vermutot és a halat. Addig főzzük, amíg teljesen megpuhul, majd félretesszük, húsát összetörjük. Helyé
A halat megfőzzük, felkockázzuk. Kevés citromlevet keverünk a majonézhez, majd beletesszük a halat. A főtt tojást felszeleteljük, és ezzel díszítjük a majon
Tegyük a halat tálba. Egy csavaros üvegbe tegyük bele az olajat, a citromlevet, az oregánót, a sót és a borsot, és jól rázzuk össze. A keveréket öntsük a h
Az olívaolajat dolgozzuk össze a felaprított metélőhagymával, a zúzott fokhagymával, a kifacsart citrom levével, sóval és borssal. Ebben a keverékben pácolju
A halat felszeleteljük, lesózzuk és az ikrával, tejjel együtt félretesszük. A hal csontjait, fejét a hagymával együtt feltesszük főni, majd két óra múlva l
Bográcsban hagymát pirítunk, belerakjuk a sós haldarabokat, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Megszórjuk pirospaprikával és visszatesszük főni. Ráö
Zsírban megpirítjuk a hagymát, kevés vizet öntünk rá és felforraljuk. Pirospaprikával, ételízesítővel, sóval és borssal megszórjuk, és beletesszük a hos
Ugrás a lap tetejére >>