Elkészítési idő: kb 25 perc (és még egy óra érlelés)
Energiatartalom: 390 kcal/1637 kj adagonként
A burgonyát úgy fűzzük meg héjában, hogy még forró l
A hagymát és az uborkát felkarikázzuk, a fokhagymát felaprózzuk, egy tálban pedig összekeverjük a tejfölt, a tejszínt, a mustárt és a keményítőt. Ezután
A harcsát megnyúzott állapotában kockázzuk fel, fejét-farkát leves alaphoz is rakhatjuk. Hagyományos módon egy finom lecsót készítünk és rárakjuk a harcsa
Harcsát ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Besózzuk és hagyjuk egy kevés ideig állni. Bekenjük olajjal és rátesszük a rostélyra. Levétel előtt sózzuk, borsozz
A hagymát felszeleteljük és olajban üvegesre pároljuk. Hozzápirítjuk a köménymagot, majd belekeverjük a felvágott káposztát. Ízlés szerint sózzuk és rá
A halat négy fele szeljük, bedörzsöljük sóval és állni hagyjuk.
A hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd beledobjuk a gombát 3-4 perre sütni. Megszórjuk a
A harcsafilét lebőrözzük, kiszálkázzuk, felszeleteljük, jól besózzuk, bedörzsöljük liszttel és néhány perc alatt forró olajban aranybarnára pirítjuk. Ha
A halat besózzuk, majd készre sütjük. Eközben a felaprózott szalonnát és a hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, paprikát és a kol
Ugrás a lap tetejére >>