Készítsük elő a grillsütőt. A hal húsát késsel három helyen metsszük be a szálkáig. A rozmaringleveleket vágjuk apróra, és keverjük össze az olívaolajj
A halat teljesen puhára főzzük, majd levét leszűrjük. Egy lábosban összekeverjük világos vajas rántást csinálunk, belekeverjük a tejfölt, a bort és kevés
A halat lebőrözzük, kiszálkázzuk és felkockázzuk.
A hagymát az olajon üvegesre pároljuk, rászórjuk a pirospaprikát, majd beledobjuk a felvágott paprikát
Elkészítési idő: kb 30 perc
Energiatartalom: 339 kcal/1420 kj adagonként
A halfilét alaposan mossuk meg, majd osszuk el 4 felé. Sóval, borssal ízesítsük, és
A főtt garnélát gyömbérrel és újhagymával összeforgatjuk. A rizspálcákat, a sárgarépát,a mogyorót, a halkrémet, a csilipaprika mártást és a koriandert
A narancsot, citromot lehámozzuk, majd felkockázzuk, ugyan ezt tesszük a hallal és leöntjük az olajból, kevés vízből, sóból, petrezselyemből készült salát
Alaposan fűszerezzük be a halat, majd kevés olajon süssük elő. Ezt tegyük egy üvegtálba, locsoljuk meg a joghurttal, szórjuk meg sajttal, és süssük míg a sa
A grillsütőben a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A vajat, az újhagymát, a bort turmixgépben összekeverjük, sózzuk, borsozz
Ugrás a lap tetejére >>