A lilakáposztát és az ecetet összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Az avokádót, a tejfölt, a citromlevet egy turmixgépben pépesítjük és fűszerezzük. A grille
A grapefruitot filézzük ki a naranccsal együtt. Adjuk hozzá a lime levét, apróra vágott chilit, fűszerezzük be sóval, őrölt borssal, oregánóval, és csorgas
A grapefruitot filézd ki és a narancsot is. Tedd hozzá a lime levét, apróra vágott chilit, fűszerezd erősen sóval, oregánóval, őrölt borssal, csorgasd bele a
Elkészítési idő: kb 20 perc
Energiatartalom: 517 kcal/2172 kj adagonként
A peperonit mossuk meg alaposan, távolítsuk el a magokat, és a húsát kockázzuk fel.
A halalaplében megpároljuk a kecsegét, majd a levét leszűrjük és hozzáadjuk a vajon pirított hagymát, gombát, rákhúst, fűszereket, lisztet, tejszínt ezeket
A vajon megpirítjuk a felkarikázott hagymát, majd a gombát, hozzáadjuk a fűszereket és a lisztet, felöntjük a halalaplével, végül a rákhús, tejszín, kapor
Egy lábosban összekeverjük a tojássárgáját, az ecetet és a vajat, majd sózzuk, kevés citromlevet csepegtetünk bele, és sűrűre főzzük. Ezután hozzáadjuk
A tejfölt ízesítsük sóval- borssal és rakjuk egy tálba. Ebből tegyünk mindegyik blinire egy kávéskanálnyit. Kis kanál kaviárt rakjunk mindegyik tetejére.
Ugrás a lap tetejére >>