A hal filét, zöldségeket sós, babéros, borsos vízben megfőzzük. A halra tesszük a feldarabolt zöldségeket, mellé tesszük a tormát, végül citrommal díszí
A rákhúst miután köménymagos, sós vízben megfőztük, megszabadítjuk a páncéljától. Eközben a sózott kecsege filét vajjal bélelt tepsibe fektetjük, és p
A hagymát zsíron megpirítjuk sózzuk, paprikázzuk és a tepsibe fektetett halra öntjük. Kevés vízzel felengedjük és puhára pároljuk. A tejfölt és lisztet ö
A halat a fejénél fogva forró vízbe mártjuk néhány másodpercre, így könnyen le tudjuk szedni a bőrét. A fejét és a farkát levágjuk, középen ketté szelj
A kecsegét fejénél fogva lobogó vízbe mártjuk néhány másodpercre, így könnyen le tudjuk szedni a bőrét. Levágjuk a fejét és a farkát, középen kettésze
Távolítsuk el a halról a pikkelyeket. Facsarjuk ki a citrom levét, hintsük be vele a hal belső és külső részét. Ízesítsük sóval. Tépkedjük le a kakukkfű
A halat az olajjal megkenjük, fűszerezzük. Egy alumíniumtálcát megolajozunk, és a halat ráfektetjük. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük,
A halat az olajjal megkenjük, fűszerezzük. Egy alumíniumtálcát megolajozunk, és a halat ráfektetjük. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük,
Ugrás a lap tetejére >>