A héjában főtt, megtisztított burgonyákat áttörjük, majd elkeverjük az apróra vágott pirított vöröshagymával, és az előzőleg 2 dl forrásban lévő víz
Halat megpucoljuk, besózzuk és forró olajban ropogósra sütjük. Sóval, borssal meghintjük.
A halat hideg víz alatt leöblítjük. Egy serpenyő belsejét olajszóróval megpermetezzük, és felmelegítjük. Beletesszük a halat, és 4-5 percig pirítjuk. Addi
Nagy lábasban, forrósítsd fel az olajat, és lassú tűzön párold meg a vörös- és a fokhagymát. Majd add hozzá a paradicsomot, a cukrot, a sót, a borsot. 20 pe
A pác hozzávalóit keverjük össze. A halfilék mindkét oldalát locsoljuk meg a páccal, majd takarjuk le fóliával, és tegyük 1-2 órára hűtőbe. A mandulát
Egy tálban összekeverjük az olívaolajat, a petrezselymet, a kakukkfüvet, az összepréselt fokhagymát, a sót, borsot és a lime héját, majd háromnegyed órára
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott tintahalat, és néhány perc után a rizst is. Felöntjük a levessel, majd 5 perccel a fő
A halat becsomagoljuk, és egy-két órára mélyhűtőbe tesszük. Vízszintesen, kb. 3 mm vékonyra szeleteljük. Olívaolajjal 4 tányért megcsepegtetünk, a halat a
Ugrás a lap tetejére >>