Nagy lábasban, forrósítsd fel az olajat, és lassú tűzön párold meg a vörös- és a
fokhagymát. Majd add hozzá a
paradicsomot, a cukrot, a
sót, a
borsot. 20 percig lassú tűzön főzd. Tedd bele a
bazsalikomot, és tartsd melegen. Melegítsd elő a grillsütőt közepes hőmérsékleten. A kardhalat, a zöld
paprikát, a
padlizsánt vágd nagy kockákra. A
rozmaringágacskákkal váltakozva szúrd fel őket nyolc nyársra. Kend meg az
olívaolajjal, és szórj rá felaprított
rozmaringot. Süsd meg a kebabokat (legalább egyszer fordítsd meg őket,hogy mindkét oldaluk megsüljön)Kend meg egy kis szósszal. A kardhal aranybarna lesz, a
rozmaring és az zöldségek kissé szenesek. Mártással tálald.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>