A wokban felforrósítjuk az olajat, és megfuttatjuk benne a felaprított
hagymát. A
sárgarépát felkarikázzuk, a fehérrépát és a
zellert felkockázzuk, majd a
hagymához adjuk. Pároljuk néhány percig, majd hozzáadjuk a piros
paprikát, és vizet öntünk hozzá. A
burgonyát felkockázzuk, majd a
babérlevéllel,
sóval és vega-mixszel együtt a leveshez adjuk. Annyi vizet adunk hozzá, amennyi ellepi, majd a külön, szárazon megpirított hajdinát is beletesszük. A
paradicsomot és
paprikát karikákra vágjuk, majd hozzáadjuk a leveshez. Amikor a
burgonya megpuhult, a
liszt és egy kevés
víz keverékével besűrítjük. Felaprított
zellerzölddel tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>