A
harcsafilét lebőrözzük, kiszálkázzuk, felszeleteljük, jól be
sózzuk, bedörzsöljük
liszttel és néhány perc alatt forró olajban aranybarnára pirítjuk. Ha kész kiszedjük egy tepsibe.
A
pisztrángot is lebőrözzük, felvágjuk és a
harcsára rakjuk, füstölt reszelt
sajttal meghintjük és 5-10 perc alatt készre sütjük.
A köret elkészítése:
A
krumpli héját leszedjük, ketté szeljük és a közepét kivájjuk.
A
hagymát a
vajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a felaprított
gombát és petrezselymet.
sózzuk,
borsozzuk és a
tojást is hozzákeverjük. A
krumpliba ezt beletöltjük,
tejfölt kanalazunk rá, meghintjük reszelt
sajttal és néhány perc alatt megpirítjuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>