Megfőzzük az alaplevet. Kevés vízben, az összes lére számítva literenként 1-1 fej összevágott hagymát fonnyasztunk. Majd ismét öntünk rá vizet, feldarabol
Kevésbé szálkás halakat megpucoljuk és besózzuk. Zsírban hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával, felöntjük vízzel. Teszünk bele zöldségeket és ezu
Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 302 kcal/1270 kj adagonként
A vöröshagymát pucoljuk meg, majd kockázzuk fel. A póréhagymát mossuk meg, majd a z
Egy tálban a felvert tojásfehérjéhez keverjük a lisztet, a grappát és a vizet, majd a hűtőbe tesszük. Eközben a főtt krumplit lereszeljük, a halat felkockáz
Megnyúzzuk a halakat, ledaráljuk, majd adunk hozzá zsemlemorzsát, ledarált vöröshagymát, fokhagymát, sót, borsot és tojást. Összegyúrjuk, majd hűtőszekré
Ledaráljuk a harcsát a hagymával és a szalonnával, majd jól összeforgatjuk a tojással, a tejjel és a keményítővel. Sóval és borssal ízesítjük. Fasírtot
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom