A gyömbért és a hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a chiliszószt és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve, közben a tés
A chilit és a gyömbért keverd össze az étolajjal, lime lével és a héjával. A felét öntsd egy edénybe vagy tányérra. A lazacszeleteket tedd az edénybe és
190°C-ra melegítsd elő a sütőt. Vékonyan megolajozott alufóliával bélelj ki egy lapos tepsit.
Bőrös oldalával lefelé helyezd a tőkehalat a tepsibe.
A sz
A mézet, a szójaszószt, a gyömbért és a szezámolajat keverjük össze egy tálban, majd melegítsük fel és forraljuk fel. Húzzuk félre és 3 evőkanálnyit teg
A feldarabolt halat, vajas baracklében megpároljuk. A gyümölcsöket felkockázzuk és a halhoz adjuk. A keményítőt összekeverjük 1 dl vízzel, sóval, cukorral
A halat sózzuk, borsozzuk, a babérlevéllel és a citrommal ízesített vízben megfőzzük, majd feldaraboljuk. A ketchuppal elkevert tartármártásba keverjük a man
A felszeletelt hagymát és a felaprózott gyömbért vajon megdinszteljük, majd sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mézet és a vörösbort. Így 15 percet pároljuk, k
A heringfilé mindkét oldalát megsózzuk majd egy napig hagyjuk a sóban állni. Majd miután alaposan lemostuk 1 órán keresztül kiáztatjuk. A vizet ecettel, fűsze
Ugrás a lap tetejére >>