» 250 g fehér húsú halfilé » 90 ml méz » 90 ml szójaszósz » 1 csomó összevágott bok choy » 2 teáskanál finomra reszelt gyömbér » 1 teáskanál ázsiai szezámolaj
A mézet, a szójaszószt, a gyömbért és a szezámolajat keverjük össze egy tálban, majd melegítsük fel és forraljuk fel. Húzzuk félre és 3 evőkanálnyit tegyünk félre belőle. Öntsük egy tálba, és amikor kihűlt tegyük bele a halat. Forgassuk jól bele, és oldalanként 5 percig pácoljuk. Melegítsük fel a grillsütőt. Aluminiumfóliával borítsunk be egy grilltálcát, és tegyük rá a lecsöpögtetett halat. A halat oldalanként 2-4 percig grillezzük, közben a páclével kenegessük. Közben a zöldségeket vízfürdőben puhítsuk meg, majd tegyük egy tálra, helyezzük rá a halat és locsoljuk meg a félretett szójás mázzal, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom