A lazacot egy lezárható műanyag dobozba vagy zacskóba tesszük, és az olasz öntetet belecsorgatjuk. 3-4 órára hűtőszekrénybe tesszük pácolódni. Majd a halat
Az apróra vágott füstölt lazacot, a kenyérmorzsát, a hagymát, a mustárt, a tárkonyt, a kézzel összemorzsolt paprikát és a tojást összekeverjük, majd 8 pog
Fogunk egy lábost, beletesszük az ecetet, a babérlevelet és az egész borsot, majd felöntjük egy deci vízzel, és felforraljuk. Ekkor beletesszük a pisztrángfil�
A fűszeres vaj hozzávalóit összekeverjük. A pisztrángot, mint egy könyv kinyitjuk és a fűszervajjal megkenjük.
A grillsütőn a tüzet parázsra égerjük úg
Tegyük a turmixgépbe a halat, a joghurtot, a feketeborsot és ízlés szerinti citromlevet, majd az egészet mixeljük simára. A kenyérszeletek szélét vágjuk le, m
A fűszeres vaj hozzávalóit összekeverjük. A pisztrángot, mint egy könyv kinyitjuk és a fűszervajjal megkenjük.
A grillsütőn a tüzet parázsra égerjük úg
A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a halat és az alaplevet. 6-7 percig így pároljuk, majd a halat félretesszük, a helyére a krumplit rakjuk. A burg
A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a halat és az alaplevet. 6-7 percig így pároljuk, majd a halat félretesszük, a helyére a krumplit rakjuk. A burg
Ugrás a lap tetejére >>