Az apróra vágott füstölt lazacot, a kenyérmorzsát, a hagymát, a mustárt, a tárkonyt, a kézzel összemorzsolt paprikát és a tojást összekeverjük, majd 8 pogácsát formálunk belőlük. Ezután 30 percre hűtőbe tesszük, hogy megszilárduljanak. Az olajat serpenyőbe öntjük, és a amikor forró a pogácsákat aranybarnára sütjük. Papírtörlőn lecsöpögtetjük, és ízlés szerint megsózzuk. Egyszerű aiolival tálaljuk.
Egyszerű aioli:
Összekeverünk 20 dkg majonézt, 2 nagy gerezd zúzott fokhagymát, 1 kiskanál frissen csavart citromlevet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom