A halat olajjal megkenjük, és fűszerezzük. Egy alumínium tálcát beolajozunk, és a halat rátesszük. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük úg
A halakat kifilézzük, és az eltávolított fejüket, csontokat, fűszeres vízbe feltesszük főni. Kb. 2 óra után a levest leszűrjük, és a húst lepasszírozzuk.
Csöpögtessük citromlevet a hal külső és belső részére, és jól dörzsöljük be. Sózzuk meg. Tegyük a halat a halkosárba, hogy megakadályozzuk a szétesést
Az angolnát vágjuk fel hosszában, 2 cm széles csíkokra. 1 evőkanál vajat serpenyőben olvasszunk fel, majd adjuk hozzá, a sóval, és tejszínnel felöntött, fel
Az angolnát vágjuk fel 2 cm szélesen hosszában. 1 evőkanál vajat olvasszunk fel, egy serpenyőben, eközben verjük fel habosra a 4 db tojást 4 evőkanál tejszín
A mártáshoz a tojások sárgáját, a citromlevet, a mustárt turmixgépben simára keverjük. A forró, olvasztott vajat belecsorgatjuk, és addig keverjük, amíg a m
A tojások sárgáját, a citromlevet, a narancshéjat, és a mustárt turmixgépben simára keverjük. A forró, olvasztott vajat belecsorgatjuk, és addig keverjük, am
A sült paprikát, a vajat turmixgépben pépesítjük, és ízesítjük. A bazsalikomcsíkokat a paprikapürébe keverjük. A halat az olajjal megkenjük, fűszerezzük.
Ugrás a lap tetejére >>