A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kissé vastag szeletekre szeljük, sóval és borssal megszórjuk.
A tojást elkezdjük verni, egy kis sóval ízesítjük és jó
Egy serpenyőbe 7,5 cm magasan olajat öntünk. A sörtésztát összedolgozzuk, A lisztet egy tányérba szórjuk, a halszeleteket beleforgatjuk, majd a sörtésztába m
Egy serpenyőbe 7,5 cm magasan olajat öntünk. A sörtésztát összedolgozzuk, A lisztet egy tányérba szórjuk, a halszeleteket beleforgatjuk, majd a sörtésztába m
Először bormártást készítünk, melyet a halra locsolunk. Ezután meghintjük a lereszelt sajttal, majd sütőben készre sütjük, és már kínálhatjuk is.
A fogast besózzuk, borsozzuk, majd készre sütjük. Eközben a mazsolát felfőzzük, a felaprózott hagymát pedig a karamellizált mézen megpirítjuk. Sózzuk, majd
A halat megsózzuk, felaprítjuk, kevés vízzel sütőbe megsütjük. A gombát, hagymát vajon megpirítjuk, megfűszerezzük, hozzáadjuk a tejföllel kevert lisztet,
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, majd átmossuk és lecsöpögtetjük. Négy darabra vágjuk és egy kissé kiklopfoljuk. Minden fogas szeletre raku
Vajjal bélelt tepsibe fektetjük a sózott hal filét, ráhelyezzük a feldarabolt hagymát, paradicsomot, megfűszerezzük, és meglocsoljuk a borral. Miután megpuhult
Ugrás a lap tetejére >>