A pestós krémhez a hozzávalókat összekeverjük, borssal ízesítjük. A grillsütő egyik oldalán leégetjük úgy a tüzet, hogy az egyik oldalán melegítsen. A s
A halat mossuk meg, ízesítsük sóval, borssal. Pucoljuk meg a gyöngyhagymákat. A paradicsomokat mossuk meg, majd keresztbe vágjuk be a felső részüket. A citromot
Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 490 kcal/2065 kj adagonként
A fokhagymát pucoljuk meg, és 3 gerezdet hosszában vágjunk félbe. A citromot forró, f
Az angolnákat kifilézzük, majd ledaráljuk a csontokon maradt húst, a zsemléket beáztatjuk a tejbe, és a halhoz keverjük. A masszához adjuk a tojásokat, fűszer
A halat megpucoljuk, kifilézzük, és megsózzuk.
A fejét és csontjait a zöldségek hozzáadásával kis vízben megfőzzük. Leszűrjük, majd hozzáadjuk a halat,
A halat megtisztítjuk, lehántjuk a pikkelyét, levágjuk a farkát és a fejét, szálkátlanítjuk.
Lehántjuk a halcsontokról a húst, amit a többi maradékkal bot
A halat felszeleteljük, megsózzuk és hűtőbe tesszük. A halcsontból alaplevet készítünk, majd a halfiléket olajban megsütjük. A szalonnát felaprózzuk, és a
A halat megfűszerezzük, és megtűzdeljük, majd lisztbe forgatjuk és elősütjük. A zsírt amiben a hal sült felhasználjuk a mártás készítéséhez:
megpirít
Ugrás a lap tetejére >>