A halat felszeleteljük, megsózzuk és hűtőbe tesszük. A halcsontból alaplevet készítünk, majd a halfiléket olajban megsütjük. A szalonnát felaprózzuk, és a gombával együtt megpirítjuk.
Ezután pörköltalapot készítünk: a vöröshagymát, fűszerpaprikát megpirítjük és a halalaplevet hozzáöntjük. Megsózzuk, paradicsomot és zöldpaprikát adunk hozzá.
A pontyfiléket a pörköltalapban megpároljuk, a tejfölt és a szalonnás gombát ráteszünk, és az egészet készre főzzük.
Végül a csuszatésztát a tejfölös-gombás mártással összekeverjük és a tetejére rakjuk a halszeleteket.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom