A burgonyát feldaraboljuk, megfőzzük, majd lepasszírozzuk, a vaj felét a tojást, tojás sárgáját, sót, szerecsendiót beletesszük, és összekeverjük. A halat
Vajjal bélelt tepsibe tesszük a hal filét, és megpároljuk. A felaprított paprikát, hagymát megpirítjuk a zsírban, megsózzuk, és egy kevés hal levet öntünk
A fogasfiléket szeleteljük fel, sózzuk meg, majd forgassuk lisztbe és felvert tojásba. Forró olajban süssük ki, majd lecsöpögtetve tálaljuk. Tartármártást v
A sózott, szeletelt hal filét először lisztbe, majd tojásba panírozzuk, és zsírban sütjük ki. Citrommal díszítjük, és tartármártással fogyasztjuk.
Köménymagos, sós vízben megfőzzük a rákokat, majd páncéljukat eltávolítjuk. Vajjal bélelt tepsibe fektetjük a felaprított halfilét, meglocsoljuk a borral,
A halat megtisztítjuk, felesleges részeiből hallevet főzünk. A filéket sózzuk, majd borban puhára pároljuk. Ezután tálra szedjük, mellérakjuk a rákpörkölt
Elkészítési idő: kb háromnegyed óra
Energiatartalom: 480 kcal/2016 kj adagonként
Créme fraiche elkészítése:
Ha otthon szeretnénk elkészíteni, a követk
A halat lesózzuk, lisztbe panírozzuk és zsiradékon elősütjük. A maradék zsiradékot leszűrjük, hozzáadjuk a lisztet, tejszínt, bort, kettévágott szőlőszem
Ugrás a lap tetejére >>