A máz hozzávalóit összekeverjük és borsozzuk. A grillsütő egyik oldalán leégetjük úgy a tüzet, hogy az egyik oldalon melegítsen csak.
A tilápiát a deszk
A halakat felkockázzuk, majd felváltva nyársra húzzuk. A rákkal bezárjuk a nyársat, majd a bazsalikomos olajban pácoljuk. Eközben a rukkolát eloszlatjuk a tány
Keverjük össze egy tálban a lazacot, a párolt hagymát, a tojást, a lisztet. Ízesítsük sóval és rózsaborssal. Dolgozzuk jól össze, és forlmáljunk a masszá
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A halat a paradicsomsalsa-val megtöltjük, és egy olajjal kikent tepsibe fektetjük. A tequilát aláöntjük, alufóliával letak
A halat vékony, ujjnyi darabokra vágjuk. Egy norilapot, levelével lefelé, a szusigyékényre fektetünk. A szusirizst elsimítjuk rajta, úgy, hogy a szélén 2,5 cm
Tegyük robotgépbe a koriandert, a köményt, a Caxenne-borsot, a paprikát, a fokhagymát, 4 evőkanál olajat, a citromlevet, a sót és a borsot. Keverjük jól össz
A bográcsban a felaprózott hagymát a zsírban megpirítjuk, majd beleszórjuk a paprikát, és felöntjük 3 liter vízzel. Ezután megvárjuk amíg felforr, ekkor tes
A halat olajjal megkenjük, és fűszerezzük. Egy alumínium tálcát beolajozunk, és a halat rátesszük. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük úg
Ugrás a lap tetejére >>