» sültpaprika-máz: » 10 dkg összevágott, lecsöpögtetett piros húsú, » konzerv sült paprika » 20 dkg majonéz » 5 dkg frissen reszelt asiago vagy parmezánsajt » frissen őrölt fehér bors, ízlés szerint » 2 sütődeszka égerfából, legalább 30 percig » vízben áztatva » 4 bőr nélküli tilápiafilé, leöblítve és megszárítva » zöldcitromgerezdek, a tálaláshoz
A máz hozzávalóit összekeverjük és borsozzuk. A grillsütő egyik oldalán leégetjük úgy a tüzet, hogy az egyik oldalon melegítsen csak.
A tilápiát a deszkára fektetjük, és a mázzal bekenjük mindenhol. A deszkát a grillsütő azon oldalára tesszük, ahol nincs tűz, és egy fedővel letakarjuk. 30 percig sütjük, villával ellenőrizzük. Zöldcitromgerezdekkel tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom