A halat megtisztítjuk és a maradékot felöntjük 1 liter vízzel,amit főzni kezdünk. Hozzáadjuk az egyik felvágott hagymát, sóval ízesítjük. Ebből a halléb
A halat felszeleteljük 3 cm-es darabokra. A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát, a felkockázott paradicsomot
Többféle halból jó elkészíteni. Tisztítsa meg a halakat, majd a fejekkel és farkakkal bélelje ki a bogrács/fazék alját, hogy a halat megvédje a leégéstől.
A halakat megtiszítjuk, feldaraboljuk, a hagymát felkockázzuk és rétegenként egy lábasba helyezzük őket. Felöntjük vízzel, hozzáadjuk a fűszereket, és kés
A pontyot felszeleteljük, besózzuk. A halcsontokat vízbe tesszük, hal alaplevet főzünk belőle. Ezután a halszeleteket lisztbe forgatjuk, majd olajon kissé megsü
A ponty pikkelyét, fejét, farkát és uszonyait eltávolítjuk, majd húsát szeletekre vágjuk, és besózzuk. A felaprózott hagymát és a halat egy lábosba tesszü
A ponty pikkelyét, fejét, farkát és uszonyait eltávolítjuk, majd húsát szeletekre vágjuk, és besózzuk. A felaprózott hagymát és a halat egy lábosba tesszü
A ponty pikkelyét, fejét, farkát eltávolítjuk, majd húsát felszeleteljük. A bográcsba tesszük a felaprózott hagyma egy részét és néhány szelet halat. Ezt
Ugrás a lap tetejére >>