A halszeleteket meglocsoljuk a citromlével, majd felgöngyöljük és fogpiszkálóval összeűzzük őket. Egy lábosban felforraljuk a bort, a húslevest, a vajat és
Az olajat akkora serpenyőbe öntjük, hogy 1 cm magasan álljon benne az olaj. A halat hideg vízben leöblítjük, megszárogatjuk. A lisztből, a reszelt citromhéjbó
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A pisztrángot nyissuk ketté, a belsejüket sózzuk, borsozzuk, majd hajtsuk össze, és kívülről kenjük be olajjal. A
A rizst puhára főzzük, eközben három tojást is megfőzünk, majd felaprózzuk őket. A vaj felében megpirítjuk a felaprózott újhagymát, sózzuk, borsozzuk. A m
A mártást egy zacskóba tesszük. A halat, a paprikát, az ananászt és az újhagymát beletesszük és jól összerázzuk. 30 percre hűtőbe tesszük. A grillen tüz
A halat apró darabokra vágjuk, és 15 percig főzzük. A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A petrezselymet felaprítjuk. Olajat forrósítunk, é
Átmossuk a káposztát, és feltesszük zsírban párolni. Megpucoljuk a halat, beletesszük a káposztába, fűszerezzük és megfőzzük.
Fél fejes káposztát összevágunk, és vízben feltesszük főni. Mikor a káposzta megpuhult, habarást készítünk és összekeverjük a káposztával.
Ugrás a lap tetejére >>