A grillsütőben a tüzet előkészítjük. Egy tálban az olívaolajat, a tárkonyecetet és a babérlevelet összekeverjük, és a zsemlék vágott felét megkenjük ol
A mogyoróhagymát, a tárkonyt, a petrezselymet és a tárkonyecetet turmixgépben összekeverjük, és pépesítjük. A halat sózzuk és borsozzuk, majd a húsos oldal
Bográcsban olvasszuk meg a zsírt, majd ebben pároljuk meg a felkarikázott hagymát és paprikát. Mikor megpuhultak a zöldségek hozzáadjuk az ugyancsak felkarikáz
A megtisztított halat megfűszerezzük, felszeleteljük, és félretesszük. Bográcsban olajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a hal csontjait és a fejét, vizet,
A lazacot megtisztítjuk, a hasát felnyitjuk, szálkáit eltávolítjuk. Fűszerezzük, majd lisztbe mártjuk. Forró olajban mindkét oldalát kisütjük. Cseréptálba
A fokhagymát felaprítjuk, a burgonyát lereszeljük, majd összekeverjük a tojással, liszttel, kevés vízzel és sóval és beleforgatjuk az előzőleg lesózott, é
A hal pikkelyét, fejét, farkát, uszonyait és belsőségeit eltávolítjuk, majd kifilézzük, és felszeleteljük. A fejét és csontjait egy lábosba tesszük, hozz
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 482 kcal/2025 kj adagonként
A paradicsomot mosás után vágjuk kockákra. A vöröshagymát pucoljuk meg, majd azt
Ugrás a lap tetejére >>