A paradicsomot leforrázzuk, és lehúzzuk a héját, és a hagymával együtt felkockázzuk. A hagymát, paradicsomot, aprított fokhagymát megpirítjuk az olajban, hoz
A SNECI HASÁBA TEGYÜNK ZÚZOTT FOKHAGYMÁT
ÉS SÓZZUK BORSOZZUK. TEKERJÜNK RÁ SZALONNÁT ÉS SZABAD LÁNGON SÜSSÜK AMÍG A SZALONNA MEG NEM SÜL.
Öntsük a citrom levét mind a hal külső, majd belső részére, és sózzuk meg. Dörzsöljük a belsejébe a Worcestershire-szószt. Béleljük ki a halkosarat bacon
Az apróhalakat egy lábosban egy órán keresztül főzzük, egy másik edényben pedig a halszeleteket és a hagymát. Az apróhalakat áttörjük, majd a többi halhoz
Az apróhalakat megtisztítjuk, majd egy lábosba tesszük, felöntjük 1,5 liter vízzel, és főzni kezdjük. Eközben a többi halat is megtisztítjuk, majd a felapró
A halat alaposan megtisztítjuk. A hagymát felaprózzuk, bográcsba tesszük, majd hozzáöntünk 1 liter vizet, és beletesszük a halat. Ha elkezd forrni, beletesszük
A halat alaposan megtisztítjuk, megsózzuk, majd a felaprózott hagymával együtt egy bográcsba tesszük. Ezután felöntjük 2 liter vízzel, és főzni kezdjük. Mik
A hal pikkelyét, fejét, farkát és uszonyát eltávolítjuk, majd a törzsét szeletekre vágjuk. A hagymát felaprózzuk, majd egy lábosba tesszük a hallal és 3 l
Ugrás a lap tetejére >>