A halat az olajjal megkenjük, fűszerezzük. Egy alumíniumtálcát megolajozunk, és a halat ráfektetjük. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük,
Az olívaolajat egy edényben megforrósítjuk. A lisztet és a fűszereket összekeverjük, a tojást egy másik tálban felverjük. A halakat először a lisztbe, majd
Articsókamáz:
10 dkg darabolt konzerv articsókaszív, lecsöpögtetve
20 dkg majonéz
5 dkg frissen reszelt asiago vagy parmezán sajt
frissen őrölt fehér bors,
A céklát leturmixoljuk a mustárral, az ecettel, a tejföllel és a fokhagymaporral, majd sózzuk, borsozzuk, és mikroban meglangyosítjuk. Eközben a halat sózzuk, b
A babot megfőzzük, a hagymát felszeleteljük. A halat felszeleteljük, összekeverjük a babbal, hagymával és leöntjük a borecetből, olíva olajból, sóból, cuk
A halfilét felcsíkozzuk, majd lelocsoljuk a citromlével, és a hűtőben 2 órát pihentetjük. Ezután lecsepegtetjük, sózzuk, borsozzuk, majd elkeverjük a felapr
A halat megtisztítjuk és megszabadítjuk a szálkáitól, majd egy centiméteres darabokra szeleteljük. Meghintjük sóval és ráfacsarjuk a citromokat, amiben negyed
A megmosott, megtörölt halat citromlével meglocsoljuk és sózzuk. A vajat felforrosítjuk, beleszórjuk a lisztet, világos rántást készítünk, majd óvatosan fel
Ugrás a lap tetejére >>