Kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk a halat és hagyjuk sóban állni. Bográcsban apróra vágott hagymát és zöldpaprikát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával é
Halat felkockázzuk és sóban állni hagyjuk. Bográcsban babérlevéllel és csípős paprikával felforralunk vizet. Belerakjuk a haldarabokat és rántást öntünk r
A halat kifilézzük, bőrét lenyúzzuk, majd ledaráljuk. A hagymát, petrezselymet megpirítjuk az olajon. A tojásokat, pirított hagymát, petrezselymet a halhoz kev
Elkészítési idő: kb háromnegyed óra
Energiatartalom: 314 kcal/1319 kj adagonként
A fogashal filét mossuk meg, hagyjuk lecsöpögni, és daraboljuk fel kisebb da
A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk és egy kivajazott jénaiba tesszük. Egy tálban összekeverjük a bort, a chutneyt,
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a chilit, a currypasztát és az alaplevet. Forrástól számított kb. 20 percig főzzük lefedve,
Az olajat hevítsük fel egy serpenyőben, és pirítsuk meg benne kevergetve a hagymát 3-4 perc alatt. Adjuk hozzá a fokhagymát és az oregánót, majd pirítsuk még
Egy serpenyőben 1 cm magasan olajat melegítünk. A kukoricalisztet, a sima lisztet, a fűszerekkel összekeverjük, és a tilápiafiléket beleforgatjuk. Amikor az ola
Ugrás a lap tetejére >>