A halat kifilézzük, felszeleteljük, lisztbe, majd tojásba mártjuk, végül megsütjük az olajban, és citrommártással tálaljuk, citromkarikával díszítjük.
A felszeletelt halra ecetet öntünk, fél órát állni hagyjuk, majd megsózzuk és 2 kanál vajon kb. 20 percig pirítjuk. A felszeletelt gombát a maradék vajon megp
Csukát megpucoljuk, fejét és uszonyait levágjuk. Belül sóval, borssal és majorannával bedörzsöljük. Aki szereti tehet bele egy kis fokhagymakrémet is, és sza
A hal fejét levágjuk, a vegyes zöldséggel együtt lábosba tesszük, és levest főzünk belőle. A húsát kifilézzük, majd kivajazott tepsibe tesszük. Felöntjü
Halat gyengén bevagdossuk, majd sóval bedörzsöljük és szalonnát dugunk bele. Tepsiben zsírt olvasztunk fel, belefektetjük a halakat, és betoljuk a sütőbe. Sü
A csukára citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd besózzuk, borsozzuk, és egy kivajazott tepsibe tesszük. A répát és a zellert felcsíkozzuk, a k
Megpucoljuk, feldaraboljuk, besózzuk, majd állni hagyjuk a halat. Forró zsírban vagy olajban sütjük ki.
A csukát tegyük pár órára a tejszínbe és tartsuk hűvös helyen, majd ha ez már megtörtént, vágjuk fel a húsát csíkokra, és tegyük turmixgépbe. Turmixol
Ugrás a lap tetejére >>