A grillsütőn a parázst leégetjük úgy, hogy csak az egyik fele melegítsen. A makrélát az olívaolajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, és a deszkára fektetjük,
A grillsütőn a parázst leégetjük úgy, hogy csak az egyik fele melegítsen. A makrélát az olívaolajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, és a deszkára fektetjük,
A grillsütőn a parázst leégetjük úgy, hogy csak az egyik fele melegítsen. A makrélát az olívaolajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, és a deszkára fektetjük,
A grillsütőn parazsat készítünk úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. A vajat, a tárkonyt, a citromlevet összekeverjük. A halat a deszkára fektetjük, a
Amíg a deszka ázik, a grillen parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalon melegítsen, a másikon ne. A lazacot a deszkára tesszük, a mártással meglocso
Amíg a deszka ázik, a grillen parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalon melegítsen, a másikon ne. Az aioli hozzávalóit összekeverjük. A lazacot a de
Amíg a deszka ázik, a grillen parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalon melegítsen, a másikon ne. A lazacot a deszkára tesszük, a mártással meglocso
Amíg a deszka ázik, a grillen parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalon melegítsen, a másikon ne. A lazacot a deszkára tesszük, a mártással megkenj
Ugrás a lap tetejére >>