Az angolnánkat megnyúzva készítjük el. Ujjnyi szeletekre vágjuk. A szalonnát és a hagymát lepirítjuk majd hozzá tesszük a fűszereket ami a felsorolásban sze
Az angolnát feldaraboljuk, a petrezselyem felével, a zsályával és a tárkonnyal felforraljuk, majd sózzuk és lefedve negyed órát pároljuk. Ekkor tálra tesszük
A megtisztított, megmosott halat vágjuk 3 centis darabokra és fűszerezzük be sóval, valamint borssal.
Az összevágott hagymát pároljuk üvegesre a vajon, majd d
A tésztához az összes hozzávalót alaposan összedolgozzuk, majd negyed órára hűtőbe tesszük. Eközben a szardíniákat sózzuk, majd ezeket is a tésztába keve
Sózzuk meg kívül-belül a halat. Narancsot hámozzuk meg, majd karikázzuk fel. Vágjuk kis darabokra a lila hagymát, a petrezselymet pedig apróra. Keverjük össze
A halakat megtisztítás után irdald be sűrűn,szórd be sóval,a fűszerkeverékkel.A hasüregbe tegyél pár szál petrezselymet,rövid ideig érleld.Addig a megtiszt
A zöldségeket megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk, majd olívaolajon, egy nagyobb edényben megpirítjuk, ehhez hozzáadjuk a halfejeket, és a csontokat és addi
A megtisztított, kibelezett halat mossuk át és csöpögtessük le.
A paradicsomokat tegyük hirtelen forró vízbe, szedjük le a héját, kockázzuk fel, majd az ol
Ugrás a lap tetejére >>